EVENEMENTEN

Een krant als originele uitnodiging voor jouw evenement

Een unieke uitnodiging voor jouw event

 

Een gedrukte krant is een originele uitnodiging voor jouw beurs, congres of evenement. Het vergroot de naamsbekendheid van je event en geeft de kans om alle nodige informatie mee te delen. Naast alle praktische info wil je ook sprekers of deelnemers aankondigen, nevenactiviteiten bekendmaken, enz. Heel wat content dus die de genodigden van je event moeten doornemen.

Een gedrukte krant leent zich ook uitstekend als uithangbord voor de sponsors van jouw beurs, congres of evenement. Met een krant als uitnodiging voor een zakelijk event kan je hen extra advertentieruimte bieden. Zo heb je een bijkomende troef in handen om sponsors aan te trekken. Want zeg nu zelf: het logo, een product of een interview met de zaakvoerder van de belangrijkste sponsors in een gepersonaliseerde eventkrant is een mooie return.

Een originele uitnodiging voor het evenement van Canon - Genscom

Een afterevent-krant als aandenken 

 

Het verhaal is niet helemaal verteld eens het event is afgelopen. Een krant dient ook als uniek aandenken of relatiegeschenk voor jouw evenement. Een bedanking voor de aanwezigen en de vele medewerkers scoort hoog in de appreciatie van het event en doet hen het hele gebeuren herbeleven.

Laat de deelnemers nagenieten van het event met een afterevent-krant. In een krant kan je nog heel wat extra info aanbieden als aandenken aan je evenement: fotocollages, sterke quotes, een blik achter de schermen, enkele links naar bloopers of memorabele momenten, verwijzingen naar presentaties of samenvattingen. Reken maar dat deze krant bewaard wordt en niet met één muisklik wordt verwijderd.

Daarnaast kan je van deze unieke relatiegeschenk gebruik maken om vooruit te blikken naar je volgende activiteit. Kondig jouw volgende gebeurtenis aan en werk met een unieke kortingscode voor de volgende beurs, congres of evenement. Kortom, hou de deelnemers betrokken en maan ze aan om snel terug te keren.

 

Een gepersonaliseerde krant ter bedanking van Unizo Topseminar - Genscom